Mas Gener dóna la benvinguda al Carnaval amb un concurs de comparses

Imatge promocional del Carnaval de Mas Gener / Foto: Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener

Societat

Publicat el 1/mar/14 per Maria Ros

Mas Gener donarà aquest dissabte la benvinguda al Carnaval amb la 3a edició del concurs de comparses. L'associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, que organitza la iniciativa, preveu superar la participació de les edicions anteriors. La rua arrencarà a dos quarts de sis de la tarda des de la plaça de Mas Gener.

Per formar part del concurs, cada comparsa ha de tenir un mínim de cinc components i les carrosses que hi participen no poden superar els quatre metres d'alçada. En aquesta edició, es premiarà la millor comparsa, el vestit més original i la millor disfressa d'adults i infantil.

Els guardons s'entregaran en acabar la rua a l'escenari de la plaça de Mas Gener. Un dels membres de l'Associació de Propietaris i Veïns, Joan Sàbat, ha explicat la tasca dels jutges, que no només puntuaran les disfresses i l'actuació de cada comparsa, sinó que també tindran en compte el treball del grup.

Joan Sàbat

L'actuació de les comparses va en funció de com hi vagin disfressats. I els jutges, a part de fer la valoració pròpia de la disfressa, de la comparsa en si i de la carrossa, també valoren el treball fet en conjunt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada acabarà amb una celebració al restaurant de la Masia Mas Janer, on els veïns compartiran un sopar de festa.