Creu Roja inicia a Sant Cugat una campanya de captació de socis

De moment a Sant Cugat i Rubí hi ha 2.200 socis.

Societat

Publicat el 5/mar/04 per Vanesa Hernandez

Creu Roja ha iniciat una campanya de captació de socis a Sant Cugatamb l'objectiu de poder estendre els serveis que actualment presta a la ciutat. Per 30 euros l'any, els socis fan possible que l'ONG doni, entre d'altres serveis, atenció domiciliària a la gent gran, acompanyament als discapacitats i suport als immigrants.

Sota el lema 'Fes-te'n soci', Creu Roja ha començat una campanya telefònica de captació de socis. La trucada informa de les possibilitats de col·laboració que permet associar-se a l'ONG. Actualment els 2.200 socis de Sant Cugat i Rubí permeten a Creu Roja oferir servei a les persones grans, persones amb discapacitats, infants i immigrants. Enric Martínez, sotspresident de la delegació local, ha explicat que l'ampliació de socis permet estendre les activitats i per tant, aquesta aportació acaba revertint en els ciutadans:

Enric Martínez

Ampliar els ingressos ens permet ampliar els serveis.


Per 30 euros anuals, segons Martínez, s'ampliarà els serveis en funció de les necessitats que es detectin a Sant Cugat, ja sigui en el camp de la immigració, l'assistència sanitària o l'atenció a la infància o la gent gran:

Enric Martínez

Volem atendre la gent de Sant Cugat depenent de les necessiats. No ens marquen un objetiu.


Paral·lelament, Creu Roja fa una crida als ciutadans que tinguin sensibilitat social i una mica de temps, encara que sigui poc, que es facin voluntaris per tal d'ajudar l'entitat a portar a terme alguna de les seves activitats. Els que no tinguin massa temps, poden optar per fer-se soci i ajudar amb la seva aportació econòmica.