Amics de la Unesco promou tres conferències, un cinefòrum i una calçotada

La primera de les conferències està dedicada al llenguatge de la música

Societat

Publicat el 2/mar/14 per Adrià Rocha

La 3a edició del cicle de conferències 'Què ens cal saber', organitzat pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, arrenca aquest dimecres a les set de la tarda amb la conferència 'El llenguatge de la música'. La xerrada anirà a càrrec del professor d'Història de la Música Jaume Torres i tindrà lloc al Casal de TorreBlanca.

Aquesta conferència aprofundirà en l'aspecte comunicatiu de la música i l'enriquiment que produeix a les persones. En la mateixa línia, el llicenciat en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) Jordi Garret oferirà dimecres 12 de març també a les set de la tarda la conferència 'El llenguatge de l'arquitectura'. En la xerrada, es mostrarà com aquesta professió habilita espais perquè les persones puguin relacionar-se i viure en societat.

L'última conferència, que té lloc el 20 de març a dos quarts de vuit del vespre, es titula 'Costos i beneficis de la Independència de Catalunya' i aprofundirà en els problemes i virtuts del procés d'independència que està vivint el país. La xerrada anirà a càrrec de la degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), Elisenda Paluzie, i la professora d'Hisenda Pública del mateix centre, Marta Espasa.

Aquests tres actes es faran al Casal de TorreBlanca.

A més, l'últim dimecres del mes, l'entitat oferirà una calçotada tradicional i la projecció del documental 'Rafea i el sol'. El film, que es projectarà a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), mostra la importància de l'educació en societats on teòricament la dona 'ha de servir el seu marit'.