L'avinguda de Francesc Macià i el carrer de Sant Bonaventura patiran talls de trànsit

El carrer de Sant Bonaventura és una de les vies afectades

Societat

Publicat el 5/mar/14 per Mikel Vilalta

El pont de l'avinguda de Francesc Macià estarà tallat al trànsit aquest dissabte en el carril de pujada, de dos quarts de nou del matí a dos quarts d'onze, a causa d'uns treballs de neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram. A més, dilluns i dimarts de la setmana vinent el carrer de Sant Bonaventura també quedarà tallat durant el matí perquè s'instal·larà un paviment ratllat per ajudar els invidents.

La circulació a la ciutat es veurà afectada per dues petites actuacions en els propers dies. D'una banda, aquest dissabte es duran a terme uns treballs per netejar i analitzar la xarxa de clavegueram de l'avinguda de Francesc Macià. Les actuacions tindran lloc de dos quarts de nou del matí a dos quarts d'onze al pont situat entre la rambla del Celler i el carrer de la Creu, en el carril de pujada.

De l'altra, uns treballs per adequar l'asfalt del carrer de Sant Bonaventura a les persones cegues tallaran la circulació en aquesta via el dilluns i dimarts de la setmana vinent fins les tres de la tarda. L'actuació causarà un canvi de sentit en els trams finals dels carrers de Xerric i Sant Antoni, molt a prop de la plaça de Barcelona.