Unes jornades exposaran tota l'oferta de formació professional del municipi

Cartell de les jornades

Societat

Publicat el 31/mar/14 per Anna González

La Casa de Cultura acollirà dilluns i dimarts de la setmana vinent les primeres jornades informatives per donar a conèixer tota l'oferta de formació professional del municipi. La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament, aplegarà l'oferta de centres públics, concertats i privats.

L'objectiu d'aquesta nova proposta és donar a conèixer les diferents opcions que els estudiants i les famílies tenen per planificar l'itinerari formatiu. Es tracta d'unes jornades centrades en la formació professional. En concret, hi haurà diferents sessions informatives per exposar l'oferta existent, així com xerrades i un debat.

Les jornades s'iniciaran dilluns vinent a dos quarts de sis de la tarda amb una xerrada a càrrec del membre de la conselleria d'Ensenyament Josep Plancheria, que farà una presentació de la formació professional a escala general. Després els centres exposaran la seva oferta. El mateix dia serà el torn de l'institut Leonardo da Vinci, l'institut del Centre d'Alt Rendiment, l'escola Pureza de María i dels Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI).

Dimarts de la setmana vinent, a partir de les sis de la tarda, ho faran les escoles El Pinar i Europa, l'Escola Superior de Negocis, la Gimbernat Formació i l'Escola d'Art i Disseny. Les jornades tancaran dimarts amb un debat.