Comencen les obres per desenrunar la nau de l'incendi del Mercantic

L'incendi va deixar aquest resultat / Foto: Premsa Sant Cugat

Societat

Publicat el 9/abr/14 per Redacció

Comencen les obres per desenrunar la nau afectada per l'incendi que va tenir lloc al Mercantic. L'avinguda de Graells es reobrirà al trànsit tant bon punt acabin els treballs de desenrunament, que van a càrrec del propietari del recinte. Està previst que les obres durin entre una i dues setmanes.

L'Ajuntament ja ha donat la llicència d’obres per desenrunar la nau afectada per l'incendi que va tenir lloc al Mercantic el passat mes de febrer. La llicència municipal s'ha pogut donar després que el propietari, que és l'encarregat d'efectuar les obres, hagi rebut el permís de la Generalitat per dur-les a terme.

El permís era necessari perquè la nau afectada per l'incendi contenia elements de fibrociment amb amiant. Els elements, per tant, s'enretiraran de la nau i del seu entorn immediat amb les totes prevencions i garanties de seguretat establertes per la normativa.

Està previst que les obres durin entre una i dues setmanes. Un cop finalitzades l'Ajuntament reobrirà al trànsit l'avinguda de Graells, que es va tallar perquè hi havia el perill que l'estructura de la nau afectada pel foc caigués a la via pública.