'Xocolata per tutti' regalarà 12 mones de Pasqua als usuaris de Cugat.cat

Cugat.cat participa en la tradició de les mones de Pasqua

Societat

Publicat el 11/abr/14 per Mikel Vilalta

Cugat.cat exerceix un any més de padrí de la ciutat i entregarà 12 mones durant l'emissió del programa 'Xocolata per tutti', que s'emetrà el dilluns de Pasqua a partir de les deu del matí. Presentat per Joan Vallvé, l'espai radiofònic entregarà nou mones entre els santcugatencs que hi participin i tres més entre aquells que hagin trobat una imatge d'aquestes figures tradicionals entre les notícies de Cugat.cat a partir d'aquest divendres.

El mitjà de comunicació multimèdia torna a assumir el seu rol de padrí i obsequiarà amb 12 mones a alguns dels seus usuaris. Per aconseguir-les, els ciutadans han de participar en directe en aquest ja tradicional programa de Setmana Santa i superar les proves que els proposi Vallvé. Per participar-hi, caldrà trucar al 93.590.34.32 per superar els reptes que llenci el presentador.

El programa també servirà per anunciar els guanyadors del concurs d'Internet. En aquest cas, els visitants de Cugat.cat han de buscar a partir d'aquest divendres durant aquests dies la mona amagada diàriament entre les notícies de la web. Una vegada l'hagin trobada, han d'enviar un correu a mones@cugat.cat amb les seves dades i l'enllaç de la notícia corresponent. Els visitants poden enviar els missatges fins al 20 d'abril. Els guanyadors sortiran entre la llista de participants.

Les pastisseries participants són Sàbat, Petritxol, La Lyonesa, El Fornet de l'estació, Pastisseria Masnou, Vallès Pa, El Fornet d'en Rossend, Forn de Pa Jaume Valls, Turull i Santaglòria.

'Xocolata per tutti' és el concurs més veterà de Cugat.cat.