El Memorial MVM premia avui els millors treballs de recerca de batxillerat

Imatge d'arxiu de Manuel Vázquez Montalbán / Foto: Gencat

Societat

Publicat el 29/mai/14 per Anna González

La comissió del Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MMVM) entrega aquest dijous els premis als millors treballs de recerca de batxillerat. Durant l'acte, que tindrŕ lloc a les set de la tarda al Casal TorreBlanca, també es presentarŕ l'edició del treball guanyador de la convocatňria anterior 'Millor amb xantana?'.

La 9a edició del Premi de Treballs de Recerca de batxillerat Manuel Vázquez Montalbán distingirŕ un treball guanyador i quatre accčssits als autors dels treballs finalistes. A més, el jurat també concedeix el Premi Joan Auladell al millor treball de temŕtica local, dotat pel Grup d'Estudis Locals (GEL). Els 75 alumnes que s'han presentat al guardó enguany rebran un obsequi.

Estŕ previst que durant l'acte intervinguin la presidenta del jurat, Raquel González; la regidora d'Educació, Esther Salat, i el president de la coordinadora d'AMPA, Amadeu Pi.

A més, es presentarŕ l'edició del treball guanyador de l'anterior convocatňria 'Millor amb xantana?', d'Alba Serrano. La dotació i publicació d'aquest premi compta amb el suport de l'Ajuntament, de les AMPA dels centres públics de secundŕria i dels adherits al Memorial Manuel Vázquez Montalbán.