Un nou restaurant ha obert portes al centre de Sant Cugat. Ebanito, una proposta de cuina de mercat i de productes de temporada, es troba al carrer de Santiago Rusiñol, número 41, des de finals de maig. Els propietaris d’Ébano Restaurant, a Bellaterra, van portar la seva proposta al municipi, tot i que aquesta es diferencia en l’oferta gastronòmica, les instal·lacions i en el tipus de servei, que és “més dinàmic”. Així ho ha explicat el responsable d’operacions i cofundador del restaurant, Tomas Mateu, a Cugat Mèdia.
També ha remarcat que, tot i les diferències entre el restaurant de Sant Cugat i el de Bellaterra, al nou establiment es manté la “qualitat de producte i d’elaboració”. Traslladar la proposta al centre de Sant Cugat va ser una “aposta personal”, explica Mateu, perquè consideraven que, tot i que hi ha molts restaurants a la ciutat, hi havia “una mancança d’oferta gastronòmica d’aquest nivell”. El cofundador d’Ebanito també ha destacat que “gran part” dels clients de Bellaterra són de Sant Cugat.

