Teatre: 'La vida en un tren', de Víctor Alexandre

Hora: 19:00h teatre

Amb més de 100 actors i actrius de Sant Cugat a escena.
Amb motiu del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat.
Acte inclòs dins el Dia Mundial del Teatre.

Autor: Víctor Alexandre. Direcció: Teresa Canas. Intèrprets: Companyia de la Taula d'Arts Escèniques de Sant Cugat. Música original: David Bozzo.

Víctor Alexandre: "Asseguts en un vagó de tren, fem un llarg viatge a través de tot un segle. No hi ha grans protagonistes ni misteris per desvetllar, no hi ha una història convencional, amb plantejament, nus i desenllaç. La història que narra 'La vida en un tren' és la nostra pròpia història, la història de Catalunya i d’Europa, mitjançant alguns dels grans o petits esdeveniments que l’han teixida o que ens han colpit, incloent-hi la lluita justa i constant de les dones pels seus drets. Són cent anys de vida que passen davant nostre com ho fa el paisatge davant els ulls contemplatius del viatger. La diferència, però, és que aquí el paisatge som nosaltres; allò que veuen els nostres ulls és un fresc del que hem estat i un mirall del que som. No importa d'on venim ni en quina direcció anem. Nosaltres som el paisatge".

Preu: 6 euros. Entrades a la venda Teatre-Auditori o Oficina de Turisme (pl. d'Octavià, 10. Tel. 93 675 99 52) Presencial o per telèfon.

Data: diumenge, 25/mar/18, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Taula d'Arts Escèniques, Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat