MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

David Bozzo presenta el seu 8è Cicle de Música al 'Molta Comèdia'

El violinista i compositor santcugatenc David Bozzo visita el 'Molta Comèdia' per presentar el seu 8è Cicle de Música, que es farà al Reial Club Marítim de Barcelona aquest divendres i a l'Aula Magna del Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat aquest dissabte.

Claes Magnet Trio porta el jazz contemporani als estudis de Cugat.cat

El Claes Magnet Trio, liderat pel santcugatenc Claes Magnet, llança al mercat el seu nou treball 'Tout ce qui reste'. La formació de jazz contemporani queda completada amb Miquel Galceran al contrabaix i Quicu Samsó a la bateria i es mou entre el minimalisme, la inspiració paisatgística i la creació d’ambients contemplatius.

Petits Músics del Món escalfa motors per una nova acollida de nens de Malawi

Petits Músics del Món prepara una nova estada de 10 nens de Malawi a Sant Cugat. Serà la novena vegada que l'ONG organitza aquesta visita, que vol convertir els nens que venen a la nostra ciutat en 'agents de canvi' al seu país a partir de l'experiència que acumulin. Les inscripcions per acollir un dels nens, que aniran acompanyats de tres professors de dansa i música, estan obertes fins al 3 de març.


Albert Pla visitarà Sant Cugat al desembre amb el seu nou espectacle 'Miedo'

El cantautor català Albert Pla portarà el seu nou espectacle 'Miedo' al Teatre-Auditori. 'Miedo' s'endinsa en el més profund de l'ésser humà i repassa, de manera irònica, les pors habituals de la persona, expliquen els promotors de la gira.

Notícies

La virtuositat de La Porteña Tango deixa sense paraules el Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori s'ha convertit, per unes hores, en un típic saló de ball de Buenos Aires gràcies a La Porteña Tango.

L'Escola de Música de Valldoreix conclou la celebració dels 20 anys amb un gran concert a Rubí

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) conclou la celebració dels seus 20 anys de tasca al territori amb un concert amb les diverses seccions de l'escola a més d'una formada per exalumnes i exprofessors.Playlist d'Spotify


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat