MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

Cristina Casale presenta el seu nou disc al 'Ritme santcugatenc'

Cristina Casale acaba d'editar 'Debut at Weil Carnegie Hall', que és una gravació feta durant la gira pels Estats Units que la pianista santcugatenca va fer al 2014.

Els Nois de la Mare expliquen el concert de Festa Major al 'Ritme santcugatenc'

Els Nois de la Mare és una formació mítica en la història de la música local. Per conmemorar el seu 25è aniversari, la banda santcugatenca torna als escenaris el dissabte 1 de juliol a la plaça d'Octavià, en el marc de Festa Major. Aquesta setmana, el Nico Villar i el Rafa Viñeta, dos dels membres originals del grup, han passat pel 'Ritme santcugatenc' per recordar la seva història i parlar del present d'Els nois de la mare.

Coneixem a Pavvla al 'Ritme santcugatenc'

Pavvla és una de les artistes emergents amb més ressò aquest 2017. I darrere hi ha la santcugatenca Paula Jornet. Reconeguda per interpretar el paper de l'Ariadna a la sèrie 'La Riera' de TV3, ha començat amb grans cites musicals la gira del seu primer treball 'Creatures'. La cantautora ha passat pel 'Ritme santcugatenc' per parlar de la seva música i de la seva trajectòria.


El 'Réquiem de Fauré' participatiu, al 'Ritme santcugatenc'

Helena Mora, presidenta de la Fundació Victòria de los Ángeles, la violinista Laia Pujolassos i la soprano Júlia Farrés-Llongueras han passat aquesta setmana pel 'Ritme santcugatenc' per explicar el projecte participatiu 'Réquiem de Fauré'. Es podrà veure el 26 de juny al Palau de la Música.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat