MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

Els cursos i tallers de La Pua al 'Ritme santcugatenc'

Pau Sans i Jordi Portales, dos dels responsables de La Pua, han passat pel 'Ritme santcugatenc' per explicar els cursos i tallers que s'han programat des del servei municipal. Tito Alves, responsable del taller 'Construeix el teu arc', ha fet un acústic amb un arc i ha explicat la història de l'instrument.

Els Mandràgora Reggae al 'Ritme santcugatenc'

Els Mandràgora Reggae han passat pel 'Ritme santcugatenc' per parlar de les últimes novetats de la formació local.


La productora Sota Sons al 'Ritme santcugatenc'

Ricky Undersounds i Trico han passat pel 'Ritme santcugatenc' per presentar SotaSons, una nova productor d'esdeveniments musicals. Entre altes projectes l'empresa local organitzarà el SantQ Black.

Notícies

Màxima afluència al Petits Camaleons Bonus Track en la represa del festival suspès l'1-O

La segona part de la 6a edició del festival Petits Camaleons ha tornat a fer ple en la represa dels espectacles pendents suspesos pels fets de l'1-O.

Petits Camaleons porta aquest diumenge el bonus track amb 16 actuacions

Petits Camaleons Bonus Track, la represa dels espectacles pendents del festival suspesos pels fets de l'1 d'octubre, arriba a Sant Cugat aquest diumenge amb un cartell de 16 actuacions d'artistes com Txarango, Joan Miquel Oliver i Fundacion Tony Manero.El London City Quartet porta a Sant Cugat l'última creació del santcugatenc David Bozzo

El quartet anglès London City Quartet ha interpretat per primera vegada a Sant Cugat la darrera obra del compositor santcugatenc David Bozzo Quartet de Corda n.2, que es va estrenar a Londres al gener pel mateix quartet britànic.

Playlist d'Spotify


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat