MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

El nou projecte musical de Francesc Abril al 'Ritme santcugatenc'

Francesc Abril i Marc Sambola han iniciat un nou projecte amb temes propis i han passat pel 'Ritme santcugatenc' per parlar-ne.

Frank Montasell parla del seu segon disc a l'espai 'La pua'

La secció de La pua d'aquesta setmana repassa el concert d'aquest divendres, d'El cicle La Pua en directe, on es presenten el primer disc de Bengalah del santcugatenc Martí Hosta i el nou treball de Frank Montasell 'Tornarem a néixer'. A l'espai radiofònic de l'oficina musical Pau Sans, Jordi Portales i Jessica Sotodosos han parlat amb el compositor, guitarrista i cantant florestà Montasell del disc i del concert d'aquesta nit.

Els tallers del trimestre de primavera de La Pua

Els tallers del proper trimestre de La pua han ocupat la secció radiofònica que l'oficina musical realitza cada 15 dies. Pau Sans, Jordi Portales i Jessica Sotodosos han entrevistat a Kram Metsys, responsable del taller de construcció d'equips de so artesanals i a la cantant santcugatenca Marina BBFace per parlar del taller 'Veus amb soul'.


Les 'Nits d'electrònica' al 'Ritme santcugatenc'

Vera Giró, dinamitzadora de l'Oficina Jove, i German Font, Dj Germinator, han passat per la secció de 'La pua', al magazín de la música local, per parlar de la primera sessió del cicle 'Nits d'electrònica'.


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat