Dansa: 'Tu nombre me sabe a tango'

Hora: 19:00h cultura

De L'Explose Danza. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 15 minuts.

Un espectacle que traspua tota la passi del tango. 'Tu nombre me sabe a tango' 閟 una simbiosi entre dansa contempor鄋ia i tango, entre m鷖ica i moviment. A l抏scenari, a m閟 dels 'focs creuats d抋mor i odi' insinuats a la dramat鷕gia, domina la melanc騦ica interpretaci de Victoria Sur, sempre genu飊a i generosa. Les seves actuacions creen un contrast enriquit amb les intervencions d扙dwin Roa, aclamat cantant de l抏scena tanguera tradicional. Tanmateix, el ritme i la melancolia sorgeixen del 'fueye' de Giovannni Parra i la sonoritat particular de la seva banda, el quintet Leopoldo Federico, considerat un dels millors grups de tango contemporani del m髇. El seu 鷏tim treball ha estat nominat per als Grammy Llatins en la categoria de Millor 鄉bum de tango.

Entre el repertori de tangos cantats i instrumentals que formen part d抋quest apassionant espectacle, trobem 'A media luz', 'Cuesta abajo', 'Escualo', 'El d韆 que me quieras', 'Naranjo en flor' i 'Milonga sentimental', juntament amb composicions originals de Parra.

Dramat鷕gia: Juliana Reyes. Direcci: Tino Fern醤dez. Ballarins/Ballarines: Luisa Fernanda Hoyos, 羘gela Bello, Aleksandra Rudnicka, Sarah Storer, Iv醤 Ovalle, Carlos Ram韗ez. M鷖ics: Giovanni Parra, bandone i direcci musical; Alberto Tamayo, piano; Kike Harker, contrabaix; Francisco Avellaneda, guitarra; Daniel Plazas, viol.

Assaig obert: a les 17 h. Cal recollir la invitaci a les taquilles del teatre a partir d'una hora abans.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 29/oct/17, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat