Dansa: No Gravity Dance Company

Hora: 21:00h cultura

Espectacle de dansa a鑢ia 'De l'infern al parad韘'. Preu: 32 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts.

Una creaci d扙miliano Pellisari. Inspirat en la 'Divina Com鑔ia', aquest espectacle de dansa a鑢ia 閟 un resum de la c鑜ebre obra de Dante Alighieri. Emiliano Pellisari basa el seu treball en el somni de l抙ome de volar i de comprendre l抲nivers. El seu estil personal s抜nspira en estudis previs del teatre grec i del Renaixement i en la seva passi pels invents mec鄋ics. Pellisari dissenya espectacles dif韈ils de classificar, on l抏st鑤ica es barreja amb la dansa i l抋crob郼ia.

Els seus int鑢prets semblen sorgir de quadres antics per prendre vida a trav閟 de sorprenents efectes i jocs de llums. L抏spectacle es compon de tretze quadres que fan viatjar l抏spectador als tres mons de Dante: tres universos est鑤ics i sonors diferents. En els 90 minuts que dura l抏spectacle, els ballarins-acr騜ates d抋questa companyia romana captiven i transporten el p鷅lic a un univers po鑤ic i suggestiu, un lloc de l掄nima i de la fantasia on la llei de la gravetat ja no els regeix.

Coreografia: Emiliano Pellisari, Mariana Pordeddu. Ballarins: Mariana Porceddu, Antonella Perrazzo, Eva Campanaro, Camilla Gesualdi, Francesco Saverio Cifaldi. M鷖ica: Repertori cl鄐sic i contemporani: Bach, Rossini, Sybelius, Stravinski, Meredith Monk. Steve Reich.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: divendres, 3/nov/17, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat