Concerts per a nadons

Hora: 13:00h infantil

ENTRADES EXHAURIDES

'De les suites barroques a les masurques de Naragonia'. Preu: 10 euros. Nadons de 0 a 5 anys: 6 euros. Tres funcions: 11, 13 i 16 h. Durada: 45 minuts. Recomanat: 0 a 5 anys. A la Sala Escenari (no numerat). Del programa 'Uaal穕a! en fam韑ia'.

Un espectacle adre鏰t especialment a infants de fins a 5 anys, que descobriran amb sorpresa la m鷖ica en viu. 'Concerts per a nadons (De les suites barroques a les masurques de Naragonia)' ens ofereix un programa que viatja entre temes de compositors com Henry Purcell, Georg Philipp Telemann, Fran鏾is Couperin i Johann Kuhnau, i ens porta fins a les precioses m鷖iques del duet Naragonia.

Tornem a comptar amb la pres鑞cia de la companyia portuguesa de Paulo Lameiro que presentar la seva nova producci de 'Concerts per a nadons'. Un cop m閟 demostrar a grans i petits el que la m鄃ia de la m鷖ica pot arribar a aconseguir. Si no heu pogut gaudir d抋quest espectacle en edicions anteriors del Festival, aquesta 閟 la vostra gran oportunitat.

Fitxa art韘tica: Veu i direcci: Paulo Lameiro. Alberto Roque, sax騠on bar韙on; Jos Ant髇io Lopes, sax騠on alt; Pedro Santos, acordi; Inesa Markava, ballarina; Isabel Catarino, veu; Cristiana Francisco, veu.

M閟 informaci i venda d'entrades al web Teatre-Auditori.

Data: diumenge, 26/nov/17, 13:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat