ANUL·LAT Inauguració d'exposició: 'Remembrança. Visions de les germanes Brontë'

Hora: 19:00h exposicions

A la Sala d'exposicions. La tinenta d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, participarà a la inauguració de l’exposició 'Remembrança. Visions de les germanes Brontë', que es podrà veure a Sant Cugat fins al 25 de novembre.

'Remembrança' és un projecte fotogràfic d’Helena Aguilar Mayans que se centra en els personatges femenins protagonistes de les novel·les més destacades de les germanes Brontë. L’exposició consta d’una trentena de fotografies col·locades en marcs antics de diverses mesures i formats, creant una composició per cada sèrie fotogràfica.

L’exposició va néixer a Olot i a Sant Cugat arriba de bracet de la Xarxa Transversal, una Xarxa que aplega 10 ciutats mitjanes de Catalunya que col·laboren en l’àmbit de la Cultura (Figueres, Girona, Reus, Sant Cugat del Vallès, Mataró, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Tortosa i Olot ), municipis que comparteixen un seguit de valors en favor de la promoció i defensa de la cultura, i es beneficien dels avantatges del treball en xarxa.

Data: dimarts, 17/oct/17, 19:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat