Jornada de Pimec: 'Comunica't i arriba tan lluny com et proposis'

Hora: 17:00h economia

De 17 a 19 h. Taller de comunicaci. La comunicaci no 閟 cosa de grans ni de petits; totes les empreses i comer鏾s comuniquen (encara que no vulguin). En aquesta sessi mostrarem les claus de la comunicaci del nostre temps amb exemples sobre com es construeix l抩pini p鷅lica, el bon 鷖 de la llengua en les nostres comunicacions, i oferirem eines i recursos que et facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa amb un pressupost 'low-cost'.

Vols augmentar la teva notorietat i no saps per on comen鏰r? Vols contactar amb els mitjans de comunicaci per no ho fas perqu creus que nom閟 es fan ress de l抋ctivitat de les grans empreses? Has obert un perfil a Twitter i vols aconseguir que el teu missatge arribi al teu p鷅lic objectiu? Vols augmentar la visibilitat i les vendes del teu comer? Necessites donar-li un gir a la comunicaci interna de la teva empresa? Aquests interrogants i molts m閟 es posaran en relleu en aquest taller de comunicaci on tamb podr鄐 resoldre els teus dubtes.

La jornada s抏mmarca en el projecte Comunica抰 de Pimec, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, i anir a c鄏rec de Sara Su耖, consultora de Comunicaci de Pimec.

M閟 informaci i inscripcions: al web de Pimec

Data: dimarts, 21/nov/17, 17:00h
Lloc: SC Trade Center (Avinguda de les Corts Catalanes, 5 - 7)
Organitza: Pimec

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat