Jornada de Pimec: 'Comunica't i arriba tan lluny com et proposis'

Hora: 17:00h economia

De 17 a 19 h. Taller de comunicació. La comunicació no és cosa de grans ni de petits; totes les empreses i comerços comuniquen (encara que no vulguin). En aquesta sessió mostrarem les claus de la comunicació del nostre temps amb exemples sobre com es construeix l’opinió pública, el bon ús de la llengua en les nostres comunicacions, i oferirem eines i recursos que et facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de la teva empresa amb un pressupost 'low-cost'.

Vols augmentar la teva notorietat i no saps per on començar? Vols contactar amb els mitjans de comunicació però no ho fas perquè creus que només es fan ressò de l’activitat de les grans empreses? Has obert un perfil a Twitter i vols aconseguir que el teu missatge arribi al teu públic objectiu? Vols augmentar la visibilitat i les vendes del teu comerç? Necessites donar-li un gir a la comunicació interna de la teva empresa? Aquests interrogants i molts més es posaran en relleu en aquest taller de comunicació on també podràs resoldre els teus dubtes.

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t de Pimec, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, i anirà a càrrec de Sara Suñé, consultora de Comunicació de Pimec.

Més informació i inscripcions: al web de Pimec

Data: dimarts, 21/nov/17, 17:00h
Lloc: SC Trade Center (Avinguda de les Corts Catalanes, 5 - 7)
Organitza: Pimec

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat