VÍDEO

Reviu el ple de constitució del mandat 2019-2023

Reviu el ple de constitució del mandat 2019-2023

CUGAT MÈDIA HA RETRANSMÈS EL PRIMER PLE DEL MANDAT

Presentació simultània del projecte Womart

Hora: 12:00h cultura

Amb motiu del Dia de la Dona
Projecte guanyador del Concurs de Comissariat 2017 de la Xarxa Transversal


Presentació del mural que l’artista Minuskula ha realitzat a la Casa de Cultura en el marc del projecte Womart. L’acte comptarà amb la presència del regidor d’esports i joventut, Eloi Rovira, i un representant de la Xarxa Transversal, entitat promotora del projecte.

El Projecte Womart consta de 10 intervencions artístiques en l'espai públic a càrrec de 10 artistes visuals de relleu en 10 ciutats catalanes per reconèixer el talent femení en les arts visuals. El 14 d'abril es podran veure a tots els municipis membres de la Xarxa Transversal les propostes de les 10 artistes comissariades per l'associació Rebobinart, que inclouen instal·lació, arts escèniques, media art, il·lustració i muralisme.

Womart té l'objectiu de visibilitzar i reconèixer el talent artístic de les dones creadores en els circuits de les arts visuals. Tot i que més d'un 70% de les estudiants a les Facultats de Belles Arts espanyoles són dones, la seva presència posterior als circuits de l'art és molt limitada.

La participant santcugatenca: Minuskula
María López (Minuskula) es una artista gràfica especialitzada en lettering, il·lustració i muralisme. Originària de Donostia-San Sebastián actualment viu i treballa en Barcelona com a artista visual i directora d’art.

Activitat relacionada: Taller familiar de graffiti de 10 a 14 h.

Del programa 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Data: dissabte, 14/abr/18, 12:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Ajuntament, Xarxa Transversal

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat