Jornada d'Art i Pedagogia

Hora: 09:00h societat

De 9 a 14 h. Jornada gratuïta adreçada a docents. Amb xerrades i tallers al voltant de l'art i d'algunes propostes pedagògiques actuals. L'objectiu de la jornada és compartir experiències i provocar una reflexió per facilitar una mirada i un treball més creatiu a les nostres aules.

La jornada constarà d'una sessió plenària on compartirem la nostra experiència de posada en funcionament d'un atelier escolar i oferirem un espai de reflexió sobre els elements claus, oportunitats, reptes, possibles dificultats que origina la creació d'un taller artístic a l'escola.

La jornada també oferirà la possibilitat de participar en diferents tallers pràctics organitzats entorn a tres línies temàtiques: Art, Música i Espais i Projectes de Treball. Els diferents tallers -orientats a professorat d'Infantil i Primària- seran impartits per especialistes en la matèria des de diverses inspiracions (Reggio Emília, Waldorf, creativitat musical, espais d'aprenentatge, ambients, projectes de treball) per provocar un apropament obert i fugir de receptes estereotipades.

Més informació i inscripcions: Jornada d'Art i Pedagogia

Data: dissabte, 21/abr/18, 09:00h
Lloc: La Farga Infantil (C. de Nicaragua, 20)
Organitza: La Farga Infantil

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat