Obert el termini d'inscripcions Horts Urbans de l'Ateneu

Hora: 09:30h societat

Del 3 al 15 d抋bril s抩bre el termini d抜nscripcions per accedir a un hort urb a Sant Cugat

L'entitat amplia el seu projecte d'horts actual, iniciat el passat 2017 a partir de l'adjudicaci per concurs d'un terreny municipal al Carrer Amposta. Ara, tamb per adjudicaci a trav閟 de concurs, l'Ateneu amplia aquest projecte amb la incorporaci del terreny contigu.

El nou espai acull 12 horts de 38 metres quadrats, 9 parcel穕es de 48 metres quadrats i 2 de 57 metres quadrats, a m閟 d抲na zona de compostatge com, magatzems i espai de reunions. De la mateixa manera que els horts ja en marxa, es tracta d'un projecte de cultiu ecol騡ic on la gesti i assessorament en el cultiu es far des de l'Ateneu.

L'entitat posar les parcel穕es a disposici dels usuaris i col穕ectius que ho sol穕icitin mitjan鏰nt un formulari disponible a partir del 3 d抋bril a la seva web (www.ateneu.cat) o a la secretaria de la seu (av. de Gr郼ia, 16), fins al 15 d抋bril.

Entre tots els sol穕icitants, i en cas que n抙i hagi m閟 que parcel穕es, es far un sorteig p鷅lic, havent-hi prioritat per als socis i s騝ies de l扐teneu en primer lloc i residents a Sant Cugat en segon lloc.

El sorteig tindr lloc el proper 18 d抋bril a les sis de la tarda a la sala d'actes de l'Ateneu. L'objectiu del projecte d抙orts urbans de l'Ateneu 閟 crear un espai on a m閟 de transmetre i fomentar l'autoconsum ecol騡ic, es realitzin activitats en comunitat on les decisions siguin preses de manera assemble鄏ia, i que aquest fet fomenti un sentiment de comunitat i de pertinen鏰 al projecte que ajudi a que els horts funcionin de manera 騪tima.

Ja es poden consultar les bases del projecte al web de l'entitat: www.ateneu.cat

Data: Del dimarts 3 d'abril fins al diumenge 15 d'abril, 09:30h
Lloc: L'Ateneu (Avinguda de Gr郼ia, 16)
Organitza: Ateneu Santcugatenc

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat