ATENCIÓ

Consulta els serveis mínims a FGC

HI HA CONVOCADES SET JORNADES D'ATURADES PARCIALS

Obert el termini d'inscripcions Horts Urbans de l'Ateneu

Hora: 09:30h societat

Del 3 al 15 d’abril s’obre el termini d’inscripcions per accedir a un hort urbà a Sant Cugat

L'entitat amplia el seu projecte d'horts actual, iniciat el passat 2017 a partir de l'adjudicació per concurs d'un terreny municipal al Carrer Amposta. Ara, també per adjudicació a través de concurs, l'Ateneu amplia aquest projecte amb la incorporació del terreny contigu.

El nou espai acull 12 horts de 38 metres quadrats, 9 parcel·les de 48 metres quadrats i 2 de 57 metres quadrats, a més d’una zona de compostatge comú, magatzems i espai de reunions. De la mateixa manera que els horts ja en marxa, es tracta d'un projecte de cultiu ecològic on la gestió i assessorament en el cultiu es farà des de l'Ateneu.

L'entitat posarà les parcel·les a disposició dels usuaris i col·lectius que ho sol·licitin mitjançant un formulari disponible a partir del 3 d’abril a la seva web (www.ateneu.cat) o a la secretaria de la seu (av. de Gràcia, 16), fins al 15 d’abril.

Entre tots els sol·licitants, i en cas que n’hi hagi més que parcel·les, es farà un sorteig públic, havent-hi prioritat per als socis i sòcies de l’Ateneu en primer lloc i residents a Sant Cugat en segon lloc.

El sorteig tindrà lloc el proper 18 d’abril a les sis de la tarda a la sala d'actes de l'Ateneu. L'objectiu del projecte d’horts urbans de l'Ateneu és crear un espai on a més de transmetre i fomentar l'autoconsum ecològic, es realitzin activitats en comunitat on les decisions siguin preses de manera assembleària, i que aquest fet fomenti un sentiment de comunitat i de pertinença al projecte que ajudi a que els horts funcionin de manera òptima.

Ja es poden consultar les bases del projecte al web de l'entitat: www.ateneu.cat

Data: Del dimarts 3 d'abril fins al diumenge 15 d'abril, 09:30h
Lloc: L'Ateneu (Avinguda de Gràcia, 16)
Organitza: Ateneu Santcugatenc

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat