Assemblea de Festa de Tardor 2018

Hora: 20:00h societat

La nova comissi convoca les entitats santcugatenques a la primera assemblea. Es convoquen totes, no nom閟 les que ja hi participaven aquests 鷏tims anys, doncs un dels objectius que s抙a fixat la comissi 閟 dinamitzar aquest espai de trobada que 閟 la Festa de la Tardor, i recuperar en la seva m鄕ima expressi l抏sperit de festa de les entitats.

La comissi ja fa uns mesos que treballa a partir d抲n formulari que volia copsar l'opini sobre diversos aspectes de la Festa i recollir propostes i idees. En l'assemblea del 10 de juliol es tractaran diversos punts que busquen tornar tot el protagonisme de la festa a les entitats:

1- Breu presentaci de la nova comissi i de la feina preparat騬ia feta fins ara.
2- Propostes i debat del tema central de la festa d'enguany.
3- Propostes de les activitats i espais que cada una vol organitzar al llarg de tota la
setmana de la festa.

La comissi fa una crida perqu es portin pensats quin tema o temes haurien de ser centrals en l'edici 2018, per tal de presentar propostes i debatre-les conjuntament. Tamb se'ls hi demana que proposin quina activitat o espai volen organitzar en el si de la Festa de la Tardor, m閟 enll de la paradeta del diumenge. Aix es podr discutir conjuntament quina 閟 la millor manera d抩rganitzar la festa i detectar quines mancances hi ha i com es poden solucionar.

Data: dimarts, 10/jul/18, 20:00h
Lloc: Casa de Cultura

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat