Dansa: Sara Baras amb 'Sombras'

Hora: 21:00h cultura

Entrades exhaurides

Un viatge a través del temps i dels colors. Preu: 42 euros. Durada: 1 hora i 45 minuts.

Un recorregut on l'evolució constant de Sara Baras ens permetrà reconèixer tota la seva trajectòria. Coincidint amb el vintè aniversari del seu Ballet Flamenco, Sara Baras presenta 'Sombras', un espectacle en què la bailaora gaditana conjuga el seu ball virtuós amb coreografies impactants, una escenografia ideada pel pintor malagueny Andrés Mérida i el flamenc, obert a múltiples cultures, de Keko Baldomero. La farruca, un pal flamenc que ha acompanyat a Baras en els seus 20 anys de trajectòria, juga un paper cabdal en aquest espectacle.

Un viatge a través del temps i dels colors, del silenci i el bullici, de la multitud i la soledat, de la llum i les ombres, que tornarà a deixar-nos embadalits.

Fitxa artística: Direcció i Coreografia: Sara Baras. Música: Keko Baldomero. Gargotista: Andrés Mérida. Textos: Santana de Yepes. Col·laboració especial: Ara Malikian. Ballarins: Sara Baras, María Jesús García Oviedo, Charo Pedraja, Cristina Aldón, Sonia Franco, Daniel Saltares, José Franco. Repetidora: María Jesús García Oviedo. Músics: Keko Baldomero, dir. musical; Keko Baldomero i Andrés Martinez, guitarres; Rubio de Pruna i Israel Fernández, 'cante'; Antonio Suárez i Manuel Muñoz 'Pájaro', percussió; Diego Villegas, saxòfon, harmònica i flauta.

Activitat relacionada: Assaig obert. Divendres, 15 de novembre, 18 h. Entrada amb invitació. Podeu adquirir-la a: Teatre-Auditori

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

(Foto: Localpres)

Data: divendres, 15/nov/19, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat