Inauguració: Primera casa passiva certificada de Sant Cugat i entrega guardó Municipis Passivhaus

Hora: 16:30h societat

Sant Cugat puja al tren dels municipis que ja compten amb una casa certificada Passivhaus, contribuint a revertir el canvi climàtic, frenar la dependència energètica i minimitzar la hipoteca energètica. L'empresa constructora, Papik Cases Passives, ubicada a Sant Cugat, s'ha convertit en els darrers anys en un referent en la construcció de cases passives a tot el territori català.

Acte protocol·lari que inclou una visita guiada a càrrec de l'empresa constructora i els arquitectes, una xerrada tècnica orientada a persones sense coneixements tècnics i premsa, on es podran conèixer de primera mà els beneficis d'aquest tipus de cases, tant per als inquilins, com per al municipi i el medi ambient. Durant l'acte s'entregarà a les autoritats el guardó Municipis Passivhaus que acredita Sant Cugat com un municipi Passivhaus.

Amb la presència de Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat; Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Habitatge, Sostenibilitat, Via Pública i Benestar Animal; i Alba Gordó, regidora de Sostenibilitat i de Joventut.

Data: divendres, 8/nov, 16:30h
Lloc: Avinguda del Carril, 86

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat