Prou d'amenaces


  • Comparteix:

Que l'actual Associació de Comerç majoritària a Sant Cugat, presidida per la Senyora Mayte Pérez Mateo candidata a les llistes de CiU a ocupar la regidoria de Comerç després de les properes eleccions, envii a la seva secretària com a sicari d'organitzacions de tall 'italià' amb amenaces i exercint un poder que ningú li atorga és una autèntica vergonya. Aquest dissabte de Botiga al Carrer tots els comerços que ho desitgen podien fer la paradeta al davant del seu establiment. Presa d'un atac de còlera la secretària de Sant Cugat Comerç ha irromput en una de les botigues associades a Centre Vila del carrer Santa Maria amenaçant a l'encarregada d'endegar a la policia al més propi estil 'd'el carrer és meu'...

-'No podeu sortir, has de recollir ara mateix o crido a la policia i el nostre gerent'-.

Vàlguem Déu!!! Quina por!!! Que sí dona...que avui sí podem sortir...que tenim el permís de la màxima autoritat consistorial i malgrat el silenci administratiu dels tècnics del departament de comerç, avui sí...es pot sortir. I a més, el diumenge podrem tenir obert. Apa!!!

El nostre carrer,com el poble gal d'Astèrix, encara sobreviu...amb penes i treballs. Cal que des de l'Ajuntament i els nostres polítics posin fre aquest disbarat que ja porta anys i que sobre, tot i que a vostè senyora Pérez li estirin de les orelles, que hi ha maneres i no precisament les dels empleats que se suposa vostè deu controlar...que no és la primera vegada...en tenim un grapat. I ara aspira a representar el comerç de Sant Cugat? De quin comerç...del seu o del de tots? Dimiteixi si vol... pel bé del poble.

Un apunt final per acabar. Quan el president de la Mostra de Sant Cugat Experience, Lluís Fernández, parli del carrer Santa Maria sigui des d'un punt de vista positiu...no des de l'agror que es traspua a les seves paraules, en una entrevista que reproduim en un post ara fa uns dies:

'Les activitats es distribuiran per tot el centre santcugatenc. 'Volem eixamplar molt l'eix comercial', apunta Fernández, qui destaca algunes de les conseqüències d'un centre comercial més limitat: 'A Sant Cugat sempre es va pel carrer de Santa Maria...on hi ha uns preus de lloguer molt alts. Hi ha espais molt macos més enllà d’aquests carrers'.

Mala experiència. Coses com aquesta son les que venim denunciant des de la nostra Associació. Si vis pacem para bellum. Seguirem parlant des de la trinxera.

Centre-Vila Assoc Comerciants Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.