1 de maig. Sense casa, sense feina, SENSE POR


  • Comparteix:

1 de maig, diada de la classe treballadora. Arran creiem que aquesta diada ha de ser combativa i que ha de servir per sumar esforços, autoorganitzar-nos per crear contrapoder, que ens faci avançar cap a recuperar les vagues, la lluita, el carrer. I totes aquelles eines necessàries que van fer que la classe treballadora guanyés uns drets laborals que veiem com en els últims anys i sostingudament no paren de retrocedir.

Sense casa
No diem cap novetat quan tornem a assenyalar que a Sant Cugat no es pot viure. Amb preus de lloguer que superen els 10 euros, de mitjana, el metre quadrat. Ciutat pensada per rics i per a rics. I on tenim la policia local preocupadíssima pels immobles okupats. I més que ho haurien d’estar, quan l'okupació sembla l’única via per poder independitzar-nos.

Sense feina
Avui les ETT Randstad i Adecco s’han llevat tacades de ràbia. De la ràbia del jovent que cobrem de mitjana 672 euros. On les noies, evidentment, cobrem menys i estem doblement explotades. De la ràbia del jovent que ens deixem la salut en feines temporals i, molts cops, gratuïtament, en forma de pràctiques.

Sense por
Perquè l’hem perduda ja i ho hem volgut demostrar. Perquè cada cop som més persones organitzades, més assemblees i amb més força. Perquè n’estem fartes de ser precàries, volem #SostreiTreball!

Arran Sant Cugat, 29 d’abril de 2016



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.