La Unió commemora el dia de l’Associacionisme Cultural Català felicitant la tasca de les seves seccions


  • Comparteix:

La Unió Santcugatenca es vol sumar al Dia de l’Associacionisme Cultural Català, per tal de posar en valor el pes i la força d’aquest moviment que cada dia pren més força i, en concret, per destacar aquesta feina tan important que encarnen les seccions de l’entitat.

La junta de l’entitat vol aprofitar la celebració per felicitar la tasca de totes les seccions integrants de La Unió, que treballen dia rere dia de forma voluntària amb la intenció de construir un món millor partint de la participació cultural de forma activa.

Gràcies al treball associatiu, la cultura catalana es pot fer un lloc destacat al mapa cultural santcugatenc. Aquest tipus de tasca es desenvolupa, en la majoria dels casos, de forma desinteressada amb l’únic objectiu de contribuir a la creació d’una societat millor, en xarxa i cohesionada.

Les seccions de La Unió duen a terme una tasca excel·lent en aquesta línia i per això, en un dia com avui, la junta les vol felicitar de manera pública. Generalment, es tracta de gent jove que, de forma altruista, combina els estudis i la feina amb la participació activa en aquest àmbit.

La Unió té la seva raó de ser en aquesta força associativa, protagonitzada per tots i totes els i les membres de les seccions. Per això mateix, David Pujol, president de La Unió Santcugatenca, anima a 'seguir endavant amb aquesta tasca tan important en la societat i que tan identifica a l’entitat centenària que és La Unió. Hem fet molt, però encara ens queda molt més per fer'.

LA UNIÓ SANTCUGATENCA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.