Qüestions sobre seguretat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ningú hauria de posar en dubte després de més de 5 mesos de presa de decisions importants a Sant Cugat en l'àmbit de la seguretat, que alguna cosa comença a canviar. Hi ha una presència estratègica dels efectius policials locals que els fa més visibles, fruit de la implementació d'un sistema de patrullatge més dirigit que ha trencat les dinàmiques de patrullatge que havien fins al moment. Res d'especial, però necessari.

També, seguint la premsa local, s'intueix que s'ha augmentat el nombre d'intervencions dels policies locals en serveis de seguretat ciutadana. Fins hi tot ara hi ha agents lesionats. Es percep, però, que queda molt per fer en aquest complex àmbit d'actuació municipal, sobretot a nivell intern.

No podrem gaudir d'una millor seguretat encara, més enllà del que estem gaudint, com a primeres mesures adoptades, si no es treballa en una elaboració conjunta, entre totes les forces polítiques i tots els actors de la ciutat, d'un Pacte per la Seguretat Local i d'un Pla Director del Cos de la Policia Local associat a un nou acord de condicions laborals que possibiliti l'aplicació del Pla Director sota els criteris del Pacte per la Seguretat Local.

Esperem que el 2017 ens porti millors, més segurs i més serveis preventius i si potser predictius, del cos de la policia local de Sant Cugat del Vallès que té per davant tot un repte, però que sempre compta amb el suport dels veïns i veïnes d'ordre.

Joan Carles de Blas Salvador



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.