Bill Pursel i la nostra amistat


  • Comparteix:

Bill Pursel va morir el dijous passat, dia 1 de juny, a l'edat de 91 anys, a Las Vegas (EUA). Bill Pursel va tenir una relació sentimental amb Marilyn Monroe, des del juny del 1946 a l'agost del 1950, just abans que Marilyn es casés amb Joe DiMaggio. Ells dos no es portaven ni un any de diferència.

La meva amistat amb Bill venia des del juny de 2012. Més de cinc anys d'una correspondència rica i plena, intensa i emotiva. Bill em va explicar quina va ser la seva relació i, millor que ningú, qui era Norma Jean (el nom real de la Marilyn). Una noia somiadora i alhora tendra, que anhelava per sobre de tot ser actriu. I el seu record d'ella era tan nítid i tendre que després de tants anys, semblava que seguia, en certa manera, enamorat d'ella.

Bill Pursel va acceptar ser el 'padrí' de l'espai dedicat a Marilyn Monroe del Museu de Cal Gerrer i no es va cansar mai de demostrar que se sentia molt afalagat per tal nomenament. En el seu darrer correu em repetia, un cop més, que ser el padrí del Museu de la Marilyn a Cal Gerrer era el màxim honor que podia rebre qualsevol.

El destí ha volgut que Bill Pursel morís el mateix dia de l'aniversari de Marilyn Monroe, el dia que ella hagués fet 91 anys.

Que descansi en pau.

El seu amic,
Frederic Cabanas



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.