Alcalde: pacifiqui la zona Castillejos - CAP


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'aparcament del CAP / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'aparcament del CAP / Foto: Cugat Mèdia

Senyor alcalde, felicitats pel nou càrrec. Escric aquestes línies amb preocupació després de l'anunci del GRAN pàrquing al CAP com a un dels punts del nou pacte de govern entre el seu partit i ERC. Miro d'explicar breument per què és un error. Aquest pàrquing perpetua el maltractament als mateixos veïns i veïnes del centre que tots prometen protegir.

Viure la Festa Major amb concerts i fires davant de casa, conviure amb la gresca de les terrasses a l'estiu i aguantar els transportistes que abasteixen als comerços o el soroll dels busos mentre esperen a la seva parada forma part de les coses inevitables de viure al centre. D'això no ens queixem perquè entenem que va en el pack. El que no hi va és el constant anar i venir de cotxes. Soc veïna de la part final de Castillejos, diria que l'únic carrer del centre que manté dos sentits pels cotxes! Lluny de convertir aquest reducte en un carrer de vianants com la resta del voltant, vostès pacten un macropàrquing perquè encara augmenti més el trànsit en aquest petit tram. Ho sento, però no ho entenc.

Tenen l'oportunitat de dignificar una zona verda a dos minuts del monestir i vostès la convertiran en un anar i venir de cotxes, els propietaris dels quals no "aguantaran" cap de les coses dolentes de viure al centre i, en canvi, gaudiran de totes les bones. A diferència de nosaltres. Per què?

Sílvia F. Martí és veïna del carrer Castillejos



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.