Il.lusió per la cultura i l'oci


  • Comparteix:

Avui vull parlar de cultura, bé de teatre, del grup teatral amater de La Unió, Fila Zero, companyia de teatre estable. He tingut la sort de conèixer-los i d'apuntar-me a aquesta formació per fer una substitució en l'obra que anem a estrenar properament 'Bellesa', el 15 de març.

Un grup de persones amb els seus treballs, els seus problemes diaris i que cada dia es reuneixen de manera altruista per fer el que més els agrada: teatre. Passant fred, ja que on s'assaja fa molt fred, realitzant esforços per recordar els diàlegs, sacrificant família i benestar per poder estrenar i presentar durant sis sessions una obra de teatre dirigida per Guillermo Ayesa.

I tot això ho esmento perquè m'emociona poder formar part d'aquest grup, compartir converses, potser noves amistats, passar nervis, en definitiva participar d'una nova comunitat de persones de Sant Cugat. Per sort l'edat física no té límits ja que aquest grup el formen persones de totes les edats, el més important és posar il·lusió a les coses, al dia a dia i tenir alguna cosa de fer, per a un mateix i per als altres.

FERNANDO DE JUAN



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.