'El eunuco', una obra per no parar de riure


  • Comparteix:

ignasi.quintana

Ignasi Quintana


Publicat: el 3/feb/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tinc la sensació que som una societat massa abocada a la vida monopolitzada pel sistema en el qual ens trobem. I aquest no fa més que obligar a alguns a viure situacions que desperten ànims de nerviosisme, atabalament i que sovint poden arribar a considerar-se extremadament delirants. Però un ha d'allunyar-se del monopoli del sistema i ser feliç. Tots hauríem de lluitar per ser-ho. I la felicitat te la poden donar petites coses a la vida. Una conversa amb els teus amics o amigues, una mirada, un moment, la feina, etc. La suma de totes aquestes coses considerades per tu importants ajuden a construir una estructura ferma i robusta de difícil destrucció, passi el que passi. Riure ajuda molt, no ser si a obtenir la felicitat en el seu màxim esplendor, però, si més no, t'evadeix de les preocupacions que puguis tenir al cap. Hem de riure, i ho hem de fer sovint i molt. Riure mola, mola una barbaritat. Sigui pel que sigui, per una tonteria o per qualsevol cosa. Tu rius?

Si vols riure, passar una bona estona i distreure't durant poc més de dues hores, et recomano l'obra 'El eunuco', obra adaptada i escrita per Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez que diumenge va ser representada al Teatre-Auditori. No pararàs de riure durant tota la duració de l'obra teatral. Personatges de tot tipus, protagonitzats per actors força coneguts com Alejo Sauras, Pepón Nieto i Soledad Mallol i d'altres menys coneguts, encegats per l'amor, els diners, la gelosia, la passió i l'orgull, entre d'altres coses, amb un guió genial que no et deixarà indiferent i que connecta amb el públic d'allò més.

Obres com aquestes permeten a l'espectador deixar-se anar, descordar-se el cinturó, posar-se còmode i alliberar riures rere riures. Sense cap mena de dubte, us recomano anar-la a veure allà on la facin, no us deixarà indiferents i, si al mateix temps, us ajuda a ser més feliços, millor que millor. La vida està per posar-li un somriure a cada moment, 'El eunuco' te'l posa.

IGNASI QUINTANA és periodista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.