Serem mòbils o no serem


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 27/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ser avui capital mundial del mòbil és tant o més important que ser capital olímpica. I ho és no tant pels 300 milions d'euros que deixaran els assistents entre despeses d'hotels, de restaurants i taxis, que també, sinó sobretot per les oportunitats de negoci que pot suposar per moltes empreses i emprenedors catalans de disposar al nostre país de tota la matèria grisa de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Les empreses TIC són avui les empreses de la innovació i del coneixement per excel·lència, empreses que promouen el talent i que generen ocupació més difícilment deslocalitzable.

Qui no entengui la importància que té aquest congrés i vulgui minimitzar-ne la rellevància o vulgui aprofitar-ho per reivindicar i plantejar el seu dret legítim a fer vaga per sabotejar-lo, crec sincerament que fa un flac favor als treballadors d'aquest país.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un "flac" favor és posar-li una barretina al congrés INTERNACIONAL, deixin de mirar-se el mel·lic, amb tota la feina per fer! El congrés te la rellevància que te, es faci a Barcelona, Sant Pere de Ribes o Burgos.

Estanislau Vives Serra. Enviat el 27/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.