No és casualitat


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 22/mai/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dimarts 21 de maig, el comitè executiu de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) es va reunir a la nostra ciutat, concretament, al Museu del Monestir. A la trobada, hi van participar el president de l'ACM, Miquel Buch, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Que aquesta entitat hagi escollit la nostra ciutat com a seu de la trobada, no és casualitat. Sant Cugat representa un municipi que, malgrat la crisi econòmica, tanca l'exercici econòmic amb números verds. Sant Cugat representa aquella ciutat que aposta per la sostenibilitat, no només perquè té cura del seu pulmó (Collserola) i dels seus parcs i jardins, sinó també perquè recolza les iniciatives com la del carrer intel·ligent, que ens indiquen que futur i respecte vers el medi ambient són dos conceptes que poden anar de la mà.

No és d'estranyar que l'ACM hagi triat Sant Cugat. La nostra ciutat és un referent econòmic, social i cultural, només cal veure la quantitat d'activitats que se celebren cada cap de setmana. Felicitem-nos tots plegats per aquesta ciutat que dia rere dia anem construint i desitgem que puguem mantenir o incrementar les aportacions que, amb enginy i innovació, fa Sant Cugat a tot el país.

MARC TOLRÀ és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.