Sant Cugat inaugura la televisió pública on line


  • Comparteix:

Cugat tv, la televisió pública per internet de Sant Cugat, ha quedat oficialment inaugurada. La sala d'actes d'EsadeCreapolis ha quedat petita per rebre l'assistència de més de 250 persones, entre autoritats, entitats i societat civil. Amb 11 canals temàtics i 32 programes, Cugat tv referma el compromís de ser un mitjà de qualitat i plural al servei de la ciutadania.

Integrat en el grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, Cugat tv es marca com a objectiu arribar a tots els santcugatencs a través d'Internet i, en un futur, a través de la televisió IP. I ho fa amb pantalla panoràmica, estèreo, sindicació de continguts, programació a la carta i, com a fet diferencial, la subtitulació.

La directora de Cugat.cat i Cugat tv, Mònica Lablanca, ha afirmat que l'aposta és 'l'adaptació del producte perquè es pugui veure als monitors que tindran Internet o bé amb decodificadors per a la xarxa'. Lablanca també ha avançat que Cugat.cat renovarà la seva portada i tindrà versions en espanyol i anglès.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit l'acte que també ha comptat amb la presència del president del Consell Audiovisual de Catalunya, Ramon Font. L'alcalde ha remarcat que 'el fet que Cugat.cat tingui més de 12.500 usuaris únics segons dades de l'OJD demostra Sant Cugat no és una ciutat dormitori'. De la seva banda, Ramon Font ha elogiat que 'un grup de comunicació local com Cugat.cat aposti per les noves tecnologies'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.