Jiggy dóna el tret de sortida al Mou-te tardor 2009


  • Comparteix:

El nou EP de Jiggy, 'Amateur'

El nou EP de Jiggy, 'Amateur'

El cicle de concerts Mou-te Tardor comença aquest divendres al Teatre la Unió amb l'actuació del grup de pop-rock Jiggy. Escolta l'entrevista a tres dels seus components i mira l'acústic que van oferir a Cugat TV.

ESCOLTA-HO

Jiggy és un grup de pop-rock, amb influències d'altres estils com el metal i l'indie rock. Aquest estil personal, amb l'element característic de les dues veus femenines, ha quedat plasmat en el seu primer EP, 'Amateur' que ha vist la llum amb versió en castellà i versió en anglès. El treball es pot descarregar en els dos idiomes gratuïtament des del seu Myspace.

El grup on toquen els santcugatencs Arnau Bosch, baixista, i Toni Català, guitarrista, ha escollit la versió anglesa de les seves cançons per a tocar divendres al Teatre la Unió, en el concert que començarà a les 11 de la nit.

Aquesta actuació és la primera del cicle Mou-te Tardor, que portarà quatre formacions més a l'escenari del Teatre la Unió. El segon concert el protagonitzarà l'única formació sense components santcugatencs, Ix!. Després arribarà el flamenc de La Papada de Rocío, la unió de rap i soul de la mà d'El Arjé, i tancarà el cicle el metal de Rembrandt42, antics La Marca Roja.

Tots els concerts del cicle Mou-te Tardor tindran lloc en divendres, a les 11 de la nit, al Teatre la Unió, i amb entrada gratuïta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.