Acústic de Mokoomba a Cugat tv


  • Comparteix:

Els guanyadors del Festival Music Cross Roads Sudafrica, Mokoomba, han passat la primera setmana de novembre a Sant Cugat de la mà de Joventuts musicals. Un acústic a Cugat tv ha estat una de les activitat de la seva agenda mira'l al programa Desendolla't a Cugat tv.



Els integrants de la banda han visitat la ciutat gràcies al projecte 'Music Cross Roads - Petits Músics del Món' promogut per les Joventuts Musicals de Sant Cugat que any rere any porta a SAnt Cugat el guanyador del festival africà.

Les escoles de la ciutat han pogut gaudir de la música dels Mookomba amb qui han conversat per tal de descobrir la realitat dels músical i social del continent africà.

Mookomba ha interpretat un concert acústic als estudis de Cugat.cat que es podrà veure al programa 'Desendolla't' del canal Música de Cugat tv. El director del festival a Zimbabwue, Mathias Shumba Banguré, i el guitarra, Trustworth Samede, han explicat com viuen l'experiència.

Mathias Shumba Banguré/ Trustworth Samede

Estar a Europa és meravellós, Especialment a Sant Cugat. Compartim la vida a casa de la gent./ Estem coneixent molts tipus de gent amb cultures diferents. Estem descobrint moltes tribus diferents.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.