Cap de setmana de gospel a Sant Cugat


  • Comparteix:

Erwyn Seerutton, direrctor del The Vocal 4tet i del Cor de Gospel Sant Cugat

Erwyn Seerutton, direrctor del The Vocal 4tet i del Cor de Gospel Sant Cugat

El Monestir acull un concert del Cor de Gospel Sant Cugat i del The Vocal 4tet aquest divendres. L'oferta relacionada amb la música gospel es completa dissabte, quan el director dels dos grups, Erwyn Seerutton, impartirà un taller sobre aquest estil de música a la Casa de Cultura. Escolta l'entrevista a Erwyn Seerutton.

ESCOLTA-HO

Erwyn Seerutton dirigeix els quatre components del The Vocal 4tet, un grup professional que divendres compartirà escenari amb una formació de dimensions molt més grans. Es tracta del Cor de Gospel Sant Cugat, format per una cinquantena d'alumnes coordinats també per Seerutton.

Pel que fa a la instrumentació del concert, donades les condicions acústiques del Monestir, s'ha optat per un format on el màxim protagonisme és per a les veus, acompanyades només per un piano i percussió.

L'entrada al concert, que tindrà lloc a les 10 de la nit al Monestir, té un preu de 15 euros. Els beneficis es destinaran a l'Oncolliga, una entitat d'ajuda i assessorament als malalts de càncer i als seus familiars.

Erwyn Seerutton explica què té d'especial aquest concert pel fet de ser benèfic.

Erwyn Seerutton

És la mateixa dinàmica, però hem d'estar conscienciats de perquè estem allà fent el concert.


L'endemà dissabte, la Casa de Cultura acull un taller sobre la música gospel que començarà a les 10 del matí i durarà unes tres hores i mitja. El responsable del taller és precisament Erwyn Seerutton, director dels dos grups que hauran actuat el dia anterior.

Seerutton explica en què consistirà el taller de gospel.

Erwyn Seerutton

La idea és fer una explicació perquè la gent entengui d'on ve el gospel. És com un curs d'iniciació.


L'activitat té un preu de 30 euros i està oberta a tots els nivells. De fet, saber llegir partitures no és un requisit necessari per a participar al curs. Seerutton no descarta que, si l'activitat té èxit, tingui continuïtat.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.