Un nou reportatge de Cugat tv s'endinsa al món del beatbox de la mà de 'Pulmón'


  • Comparteix:

Imatge de la demostració de la tècnica de beatbox multipista al reportatge

Imatge de la demostració de la tècnica de beatbox multipista al reportatge

Dani Lleonart, 'Pulmón' és un jove músic florestà. La tècnica que desenvolupa, el beatbox, consisteix en produir sons i ritmes amb la boca, sense usar cap instrument. 'Pulmón' protagonitza un nou reportatge de Cugat tv, on parla de la maqueta en solitari que està preparant i explica la tècnica que ha usat, el beatbox multipista. Mira el reportatge a Cugat tv

'Pulmón' forma part del grup de rap PalabraKdabra. Aquesta formació té una trajectòria de tres anys, amb desenes de concerts a l'esquena i tres maquetes publicades. La funció de 'Pulmón' a PalabraKdabra consisteix en crear bases i efectes a partir dels seus pulmons i la seva boca.

Després d'adquirir experiència en el món del rap, el músic florestà prepara ara una maqueta en solitari, on el beatbox deixa de ser un complement i passa a acaparar tot el protagonisme. La gravació es duu a terme a l'estudi de gravació de Moez, MC i productor dels també santcugatencs Agüita Fresca.

Aquest projecte en solitari ha permés a Dani Lleonart explorar la 'versatilitat i les múltiples possibilitats' que ofereix el beatbox, no només amb funcions d'acompanyament, sinó que també com a element principal de la producció.

El reportatge, que arriba al programa 'Districte STC' del canal Música de Cugat tv, inclou també una demostració del beatbox multipista, la tècnica usada per Dani Lleonart en el procés de gravació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.