L'estrena de la Big Band de Jazzenviu, plat fort de les jam sessions del mes de juny a La Bohèmia


  • Comparteix:

La Big Band de Jazzenviu s'estrena en directe aquest mes de juny

La Big Band de Jazzenviu s'estrena en directe aquest mes de juny

Les jam sessions que organitza l'entitat santcugatenca Jazzenviu cada diumenge presenten una novetat destacada aquest mes de juny. Als quartets Wooookman i Anna Català Quartet, s'uneix l'estrena de la nova Big Band de Jazzenviu, formada per músics santcugatencs i dirigida per David Mengual.

El quartet Wooookman format per Albert Cirera al saxo, Jaume Llombart a la guitarra, Dani Domínguez a la bateria i un habitual de les jams del Bohèmia, el contrabaixista David Mengual, actuaran el primer diumenge del mes, el 6 de juny.

La següent cita tindrà lloc el diumenge 13 de juny, quan l'Anna Català Trio omplirà de jazz la vetllada. El grup, liderat per la veu femenina de la vocalista Anna Català, obrirà la música en directe amb un concert, que donarà pas a una jam session on tots els assistents podran participar.

I, per últim, el diumenge 20 de juny tindrà lloc la cloenda de la temporada de jam sessions a La Bohèmia. L'entitat Jazzenviu tancarà aquest any amb una estrena molt especial. Es tracta de la Big Band de Jazzenviu, formada per 11 músics santcugatencs, i dirigida pel contrabaixista i pianista David Mengual, cara molt coneguda de les jam sessions a La Bohèmia. El repertori d'aquest grup està format per composicions del pianista Bill Evans, arranjades per a Big Band per Joan Díaz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.