Panorâmica escalfa motors abans del 'Mou-te' amb un acústic a Cugat tv


  • Comparteix:

Aquest divendres el Casal de Mira-sol acull la segona cita del cicle de concerts 'Mou-te'. El concert el protagonitzarà el conjunt mataroní Panorâmica. La banda de pop-rock, l'única sense components santcugatencs dins d'aquesta 4a edició del 'Mou-te', ha passat pel plató de Cugat tv per oferir un acústic abans de la seva actuació de divendres.



'Hiperespacio', 'Sin noticias de Isanda' i 'Ego' són els tres temes que han sonat al plató de Cugat tv de les mans de Marcos Ceprián, Toni Ballesteros i Javi Gómez, tres dels quatre components de la banda. El bateria, Daro Navarrera, s'unirà als seus companys a sobre de l'escenari del remodelat Casal de Mira-sol, el proper divendres.

Panorâmica, grup nascut l'any 2008, basa la seva música en estils com el pop i l'indie rock. Al concert inclòs dins del cicle 'Mou-te', que tindrà lloc aquest divendres 22 d'octubre a les 11 de la nit amb entrada gratuïta, la banda presentarà les cançons del seu segon disc 'Acrobacias en 16:9'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.