Dissidència Sònica creu que la sala de concerts no és la que demanaven els grups


Temes relacionats

Recorda l'entrevista al sindicat musical Dissidència Sònica (12/abr/09)

Arriba el Trona '09 (28/gen/09)


  • Comparteix:

Logo del col·lectiu

Logo del col·lectiu

Dissidència Sònica lamenta que el projecte de l'Ajuntament per a la futura sala de concerts de Can Solà no s'assembli 'a la proposta que han demanat durant anys'. El col·lectiu de grups de música local reclama la gratuïtat de l'espai i que l'empresa privada que el gestionarà tingui en compte les formacions musicals santcugatenques i no només 'el seu benefici'. Tot i això, l'entitat s'ha mostrat prudent i no farà cap actuació fins que es concretin els preus de les sales per actuació i assaig.

Un membre de Dissidència Sònica, Eloi Alegre, ha expressat com han rebut les primeres notícies sobre la gestió de la sala de concerts de Can Solà. Ho ha dit a Cugat.cat.

Eloi Alegre

Reclamaven una sala de concerts pública, gratuïta i realment no s'assembla en res. L'empresa privada primarà els seus beneficis i no els interessos dels grups locals.




Dissidència Sònica vol esperar a conèixer tota la informació sobre el funcionament de la nova sala de concerts abans de contemplar alguna acció de protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.