A Banda: 'El concert serà un espectacle visual, on conjuntarem música amb projeccions audiovisuals'


Temes relacionats

A Banda presenta el seu folk reivindicatiu en acústic al programa 'Desendolla't' de Cugat tv (29/nov/10)


  • Comparteix:

Dos dels components d'A Banda

Dos dels components d'A Banda

La 4a edició del cicle musical 'Mou-te' arriba al seu final. A Banda serà el grup encarregat de donar l'últim concert del cicle organitzat per Cugat.cat i l'ajuntament de Sant Cugat. Escolta l'entrevista al baixista de la formació i esbrina més coses sobre la banda i sobre el concert d'aquest divendres.

ESCOLTA-HO

La formació de folk i fusió A Banda arriba aquest divendres al Casal de Cultura de Mira-sol per oferir el que serà el darrer concert del cicle 'Mou-te' d'enguany.

El folk tradicional i les lletres reivindicatives acompanyaran aquest divendres la formació santcugatenca, que promet un espectacle diferent on conjuntaran música i imatges, acompanyant les seves cançons amb la projecció de diversos audiovisuals.

Amb aquest concert, que començarà a les 11 de la nit, A Banda posarà punt final a la 4a edició del 'Mou-te', després de les actuacions de Microguagua, Panorâmica, Albert Solà i D. M. Black.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.