Ja pots votar el teu grup preferit del cicle de concerts 'Mou-te'


  • Comparteix:

Ja pots votar el teu grup preferit

Ja pots votar el teu grup preferit

Ja està obert el període de votació per escollir quin dels cinc grups participants al cicle 'Mou-te' actuarà en el marc de les activitats de Nadal organitzades pel servei de Cultura i Joventut de l'Ajuntament. Fins el proper dijous 16 de desembre, es pot emetre un vot per ordinador i dia.

La 4a edició del cicle 'Mou-te' compta amb dos premis. D'una banda, un jurat determinarà quin dels cinc conjunts participants farà de teloner a Els Amics de les Arts en la seva visita al Teatre-Auditori.

I l'altre premi consisteix en una actuació emmarcada en les activitats de Nadal a la ciutat. Aquest guardó s'otorga per elecció popular, i se l'endurà el grup que rebi més suports mitjançant un sistema de votació per Internet.

Els votants poden emetre un vot per ordinador i dia, i el termini de votacions es tancarà el proper dijous 16 de desembre, al punt de la mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.