Protagonistes 2010: Guille Milkyway


Temes relacionats

Districte STC: La Casa Azul (19/feb/10)

El valldoreixenc Guille Milkyway guanya el Goya a la millor cançó (15/feb/10)

El valldoreixenc Guille Milkyway, nominat als Goya per la cançó 'Yo también' (25/gen/10)


  • Comparteix:

El santcugatenc Guille Milkyway és el líder de la formació 'La Casa Azul'

El santcugatenc Guille Milkyway és el líder de la formació 'La Casa Azul'

El músic valldoreixenc Guille Milkyway ha esdevingut, sens dubte, un dels protagonistes del 2010 en guanyar el premi Goya a la millor cançó original per 'Yo también', tema principal del film homònim dirigit per Álvaro Pastor i Antonio Naharro. A més, Mikyway ha compost 'Superherois', la cançó dels 10 anys de RAC1. Un any rodó per al líder de la formació La Casa Azul.

A mitjans de febrer de 2010, Guille Milkyway, cantant, productor i ànima del grup La Casa Azul, es feia amb el Goya a la millor cançó pel tema 'Yo también'. La peça, una barreja de rumba i pop a l'estil dels setanta amb el segell 'indie' del cantant de La Casa Azul, és el tema principal de la banda sonora del film homònim, 'Yo también'.

Aquest drama dirigit per Álvaro Pastor i Antonio Naharro va permetre a Milkyway crear una cançó molt diferent al seu estil habitual. La pel·lícula es va endur, a més del guardó pel músic valldoreixenc, el Goya a la millor actriu principal per a Lola Dueñas.

Guille Milkyway, poc donat a les aparicions en públic, agraïa així el guardó aconseguit.

Guille Milkyway

Potser faci de David Bisbal, però vull agrair el premi als meus fans perquè els estimo i mai els ho he dit.


Però això no ha estat tot, ja que enguany també s'ha presentat 'Superherois', una cançó composta per Milkyway per celebrar els 10 anys de l'emissora de ràdio RAC1. L'himne d'aquest aniversari és un tema lleuger, pop, seguint la línia del músic valldoreixenc.

Per acabar l'any, Milkyway ha presentat l'últim single de La Casa Azul, el seu projecte personal. El senzill s'anomena 'Todas tus amigas'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.