Albert Solà i Jiggy, escollits com a grups reserva del concurs Track 2011


  • Comparteix:

Els santcugatencs Jiggy són un dels grups finalistes en reserva del Track 2011

Els santcugatencs Jiggy són un dels grups finalistes en reserva del Track 2011

El cantautor santcugatenc Albert Solà i el grup Jiggy, amb dos components de la ciutat, són els reserves del concurs Track Vendrell 2011. Aquestes dues formacions, que s'han fet un lloc entre les 185 que s'han presentat desde tot Catalunya, actuaran a la final si alguna de les sis bandes finalistes és baixa.

El jove cantautor santcugatenc Albert Solà i la banda de pop-rock Jiggy, on toquen els santcugatencs Arnau Bosch, baixista, i Toni Català, guitarrista, són els dos reserves dels finalistes del Track 2011, el Concurs de Música del Vendrell. Ambdós han estat seleccionat d'entre les 185 propostes que es van presentar al certamen, organitzat per les regidories de Festes i Joventut i el Patronat Municipal de Serveis Culturals de l'Ajuntament del Vendrell.

Els grups seleccionats enregistraran un disc amb una cançó de cadascún d'ells a l'estudi de gravació La Casamurada durant la darrera setmana del mes de març. Es farà difusió d’aquest treball als mitjans de comunicació, a les empreses de representació i a les administracions públiques, i es donaran 25 còpies a cada grup.

El proper dia 11 de juny tindrà lloc la final del Concurs, una iniciativa que pretén donar una oportunitat als grups tot promovent i difonent la seva música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.