Els santcugatencs Dolly Society i Jiggy, semifinalistes del Concurs de Música de Badalona


  • Comparteix:

Els santcugatencs Dolly Society estan nominats al premi a 'Millor Banda en Català'

Els santcugatencs Dolly Society estan nominats al premi a 'Millor Banda en Català'

Dos grups santcugatencs s'han fet un lloc a les semifinals del 13è Concurs de Música de Badalona. Jiggy són un dels dotze grups competiran per guanyar el concurs, i el rock- metal de Dolly Society els ha assegurat una plaça a la semifinal en la categoria de 'Millor Banda en Català'.

Dolly Society i Jiggy han estat seleccionats entre tots els grups participants per continuar endavant al 13è Concurs de Música de Badalona. Aquest certamen és un projecte de l'associació La Rotllana, que pretén donar suport a grups i solistes de tot Catalunya i de tots els estils musicals.

El pop-rock de Jiggy, grup on toquen els santcugatencs Toni Català, guitarrista, i Arnau Bosch, baixista, és un dels semifinalistes del concurs, juntament amb altres cinc grups d'arreu del territori català i sis de Badalona. Els 12 finalistes actuaran el segon dissabte d'abril a la Sala Estraperlo de Badalona, i en aquella actuació s'escolliran els quatre grups finalistes.

La final tindrà lloc durant les Festes de Maig de Badalona 2011, on els quatre grups finalistes oferiran una actuació de 30 minuts. Un jurat format per músics i professionals de la música valorarà la qualitat musical dels grups i escollirà la millor fomació d'àmbit català i de la ciutat de Badalona.

Pel seu cantó, Dolly Society i el seu rock-metal experimental han estat seleccionats dins la categoria de 'Millor Banda en català'. Els santcugatencs competeixen amb els Bundu Band, els Cuor Gentile i els Bosni per guanyar el premi en aquesta categoria. La final entre aquests quatre grups amb lletres en català tindrà lloc en una data encara per concretar, durant l'últim trimestre de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.