El pop-folk dels Bremen enceta la darrera nit del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Els Bremen seran els teloners de Blue Velvet al darrer concert del 'Mou-te'

Els Bremen seran els teloners de Blue Velvet al darrer concert del 'Mou-te'

La formació de pop-folk Bremen, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya, arriba aquest divendres al Casal de Mira-Sol en la que serà la darrera cita del cicle de concerts 'Mou-te'. La formació, que presentarà els temes del seu primer EP, actuarà com a telonera de les santcugatenques Blue Velvet posant punt i final a la 5a edició del cicle.

La 5a edició del 'Mou-te' arriba al seu final aquest divendres, i ho fa primer amb l'actuació de Bremen, una banda de rock-folk amb aires americans surenys, que tocarà com a telonera de la formació de rumba jazz Blue Velvet.

Bremen, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya, presentarà els temes del seu primer EP en un concert 'intimista i natural' que promet ser fidel al seu propi estil, com comenta Villarroya en declaracions a Cugat.cat.



Joan Villarroya

No muntarem un gran 'show' pirotècnic ni coses d'aquest tipus, però intentarem que es capti la naturalitat que té la música que estem fent.




Bremen és una formació nascuda a inicis de 2009 a Barcelona, formada per Toni Terrades a la veu i guitarra acústica, Gracià Pedro a la veu i guitarra elèctrica, Guillem Rodríguez al banjo i veus, Pep Cura a la bateria i Joan Villarroya al baix.

Amb un so que incorpora elements com el banjo, la guitarra acústica i l'elèctrica, i amb lletres en català, els nois de Bremen arriben a l'escenari del 'Mou-te' amb una proposta més elèctrica que la que es pot escoltar a la seva maqueta. Així ho explica Guillem Rodríguez a Cugat.cat.



Guillem Rodríguez

D'alguna manera el directe és més elèctric, tens més guitarres amb més efectes, segurament una mica més enèrgic. Ja ho veureu!





Pels Bremen, el 'Mou-te' es presenta com una oportunitat per prendre consciència del moment musical en què es troben i buscar el seu espai dalt dels escenaris, com explica Villarroya.

Joan Villarroya

Ens plantegem el 'Mou-te' com una manera de provar-nos a nosaltres mateixos on estem ara, i poder arribar al públic al màxim sense perdre la nostra identitat.



La cita de divendres al Casal de Mira-Sol és a les onze de la nit, i continuarà al punt de la mitjanit amb l'actuació de les Blue Velvet. L'entrada és gratuïta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.