Cherish Band


  • Comparteix:

Els components de Cherish Band

Els components de Cherish Band

Cherish Band és un grup de rock amb components santcugatencs. Els sis músics de la banda tenen una llarga trajectòria musical en diversos projectes. Després de començar com a grup de versions, on repassaven clàssics de la història del rock estatal i internacional, en l'actualitat componen temes propis. Recorda l'acústic que el guitarrista del grup, Joan Artigas, va oferir a l'estudi Ramon Barnils de Cugat ràdio.

A l'octubre de 2008, el grup va actuar al Casal de Mira-sol com a teloner de Mine! en el concert inaugural de la 2a edició del cicle 'Moute', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament de Sant Cugat. En aquell moment, el grup encara es trobava en fase d'intepretar versions, per la qual cosa a Mira-sol van sonar clàssics del rock català, estatal i internacional, com 'Show must go on', de Queen.

L'última època del grup està marcada per un canvi de rumb. Al mateix temps que la formació patia alguns canvis i passava a tenir dos teclistes, els sis components van decidir començar a compondre temes propis. Els fruits d'aquesta iniciativa són cançons com 'Cada nit', 'Fa cinc anys' i 'Nunca más'. Les lletres d'aquestes composicions es poden llegir al web del grup.

Cherish band està format per:

- Alfonso Murga (baix, guitarra i veu)
- Carles Guirao (teclat)
- Eudald Ullastres (guitarra solista)
- Felip Montraveta (teclat)
- Joan Artigas (guitarra rítmica, acústica i veu)
- Josep Durbán (bateria i percussió)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.