Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Orozco i Dani Martín, al nou semestre del Teatre-Auditori


Temes relacionats

El Festival del Mil·leni porta Adriana Calcanhotto al Teatre-Auditori ( 8/nov/11)


  • Comparteix:

Antònia Font torna al Teatre-Auditori

Antònia Font torna al Teatre-Auditori

Els concerts d'Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco i Dani Martín, i les obres 'Qui té por de Virgínia Woolf?' i '30-40, Livingstone' són alguns dels espectacles que farciran la programació del nou semestre del Teatre-Auditori. El cartell de febrer a juny també inclou propostes pensades per a tota la família, òpera, l'actuació de Reugenio i el musical 'Sonrisas y lágrimas', que oferirà set funcions. La programació s'acompanya d'activitats complementàries, assaigs oberts al públic i conferències.

La nova programació consta de 28 espectacles concentrats, sobretot, en el teatre i els concerts. L'escena del Teatre-Auditori repassarà clàssics com Verdaguer i Ibsen, i també autors contemporanis com Mamet i Albee, dels quals es representen 'Razas' i 'Qui té por de Virgínia Woolf?', amb Emma Vilarasau i Pere Arquillué. En un altre registre escènic, destaquen l'últim de Sergi López '30-40, Livingstone' i Reugenio amb el xou 'Hablamos', que ja es va veure a la passada Festa Major.

En dansa, destaquen la Compañía Nacional de Danza i el ballet de Víctor Ullate. D'altra banda, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) farà el seu habitual doblet amb una actuació amb versions de bandes sonores i el tradicional concert de Sant Jordi.

Per a la família, el Teatre-Auditori ha programat quatre propostes on destaquen 'La Ventafocs', 'Gúlliver, al país de Lil·liput', 'L'orquestra dels Animals' i Macedònia.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat el component santcugatenc de la programació.

Xavier Escura

Hi participa l'Orquestra Simfònica i el Cor infantil. Emma Vilarasau porta el seu muntatge. I el musical 'Sonrisas y lágrimas' incorporarà santcugatencs.


En el capítol musical, l'equipament cultural ofereix una marató de concerts que arrenca a principis de febrer amb La oreja de Van Gogh, la brasilera Adriana Calcanhotto, el català Antonio Orozco i el cantant de El canto del loco, Dani Martín, en solitari. També hi ha retorns com els mallorquins Maria del Mar Bonet i Antònia Font. Bonet també exposarà les seves aquarel·les en el marc del cicle 'Camaleons' i Antònia Font portarà 'Lamparetes' el tercer divendres d'abril.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha recordat les activitats complementàries de la programació d'aquest semestre.

Pep Tugues

Els 28 espectacles estaran complementats per actuacions al vestíbul, a l'Escola de Música, actes a la Casa de Cultura i a Mira-sol.




L'equipament manté la seva aposta pel musical basat en la pel·lícula de Julie Andrews 'Sonrisas y lágrimas', amb set funcions. La proposta oferirà audicions a nens i nenes de la ciutat perquè s'afegeixin al repartiment per a les actuacions que es faran a finals de maig.

Els abonaments de temporada es vendran a partir del segon dimarts de desembre, mentre que les entrades generals es faran una setmana després.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.