Coetus aposta per Verkami per finançar el seu segon treball 'Entre tierras'


  • Comparteix:

Dídac Ruiz i Martí Hosta han passat per Cugat.cat

Dídac Ruiz i Martí Hosta han passat per Cugat.cat

El conjunt de percussió amb membres santcugatencs Coetus ha decidit finançar el seu segon disc per la via de Verkami, és a dir, amb aportacions individuals d'aquells que vulguin participar econòmicament, el que s'anomena 'crowdfunding'. El disc, anomenat 'Entre tierras', ja porta recaudats 4.360 euros dels 8.000 que es van proposar. Escolta l'entrevista a Martí Hosta i Dídac Ruiz, membres de Coetus.

ESCOLTA-HO

Coetus, una orquestra de percussió Ibèrica formada per 16 músics liderada per Eliseo Parra, ha enregistrat el seu segon disc, anomenat 'Entre tierras', que serà presentat el proper 2 de febrer a l'Auditori de Barcelona, inaugurant el Festival Internacional de Percussió.

Per al finançament d'aquest treball, Coetus ha apostat per Verkami, una empresa de 'crowdfunding' que proporciona una manera de finançament directe amb la suma d'aportacions individuals. Els seguidors del grup poden ajudar econòmicament amb una inversió i és recompensat pel conjunt en qüestió. En aquest cas, Coetus facilita, a més de la pròpia música, un instrument de percussió tradicional, una masterclass per aprendre a tocar-lo i unes entrades pel concert de presentació del disc, a l'Auditori de Barcelona.

A més, d'aquests 16 músics, cantants i percussionistes, en el disc de Coetus, hi participen com a artistes convidats Sílvia Pérez Cruz, a la veu, Xavi Lozano, al tible, Jordi Paulí, a la tenora, Guillem Aguilar, al baix i a la mandola, Ion Garmendia i Iñaki Plaza, a la txalaparta de Pedra i de Fusta i Pablo Cruz i Pablo Giménez, al bombo legüero argentí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.