El vocabulari gastronòmic nadalenc al 'Sant Cugat a fons'

El vocabulari gastronòmic nadalenc amb el Servei Local de Català, al SAF


  • Comparteix:

L''Anell al dit' ha repassat el vocabulari gastronòmic nadalenc / FONT: ACN

L''Anell al dit' ha repassat el vocabulari gastronòmic nadalenc / FONT: ACN

Del Nadal se'n poden destacar moltes coses, però potser avui, nit de Nadal, un dels element que més protagonisme adquireix és la gastronomia. Mar Oñate i Albert Masià (Servei Local de Català) fan al 'Sant Cugat a fons' un repàs lingüístic dedicat a la cuina de Nadal i als seus productes més típics.

ESCOLTA-HO

La llengua catalana té secció pròpia al 'Sant Cugat a fons' a través de l''Anell al dit', una secció en col·laboració amb el Servei Local de Català de Sant Cugat


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.